1e prijs Jewelry Award 2017

Super blij met de 1e prijs voor ontwerp en vakmanschap bij de Jewelry Award 2017

Diamondland, Antwerpen, België, v.l.n.r.: Lydia Segers, Jewelry Award / Katrien De Corte, chief officer education HRD / Saskia Tossaint / Nico Delaide, Jewelry Award

Beloved memories #5, #2, #1, #4 en #3

foto: Rob Stahl

Dit jaar was het thema Precious. Voor mij staat Precious voor de wijsheden, aanmoedigingen, adviezen en liefde die ik gekregen heb in mijn leven. Ze hebben me gemaakt tot wie ik nu ben. De vijf broches in deze serie geven elk vorm aan het gevoel dat ik bij één dierbare heb en de levenswijsheid die bij diegene hoort. Door de broches te presenteren als ware het een groep fotolijstjes wil ik het gevoel versterken dat het om mijn dierbaren en herinneringen gaat.

De broches zijn gemaakt van sterling zilver, blauwe albast, perzik seleniet, kobalt serpentine, alpaca en staal. De stenen heb ik met de hand geslepen en de standaards heb ik gemaakt van eikenhout en linnen.