Hoe onderhoud ik mijn sieraad?

Bij jouw aankoop zit een kaart met onderhoudsinstructies en indien van toepassing een matteer borsteltje of schuurmatje.

Is er een winkel die ik kan bezoeken?

Ik heb geen winkel, maar wel een atelier. Je bent van harte welkom in mijn atelier op afspraak. Bel of mail me en we maken een afspraak.

Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig?

Natuurlijk deel ik jouw persoonlijke gegevens niet met andere personen of bedrijven. Jouw gegevens worden alleen gebruikt om jouw bestelling te kunnen verwerken en versturen. Ik verstuur ook geen nieuwsbrief, maar als je op de hoogte wil blijven van nieuwe producten dan kun je me volgen via Instagram.

Kan ik een speciale versie van een ontwerp bestellen?

Mijn sieraden maak ik in jouw maat en kunnen daarom ook in andere materialen worden uitgevoerd. Bel of mail me  en we maken een afspraak.

Hoe bepaal ik de maat van een armband?

Armbanden zijn er in verschillende maten en kunnen in jouw maat gemaakt worden. Heb je een armband die jouw perfect past, dan kun je de binnen diameter opmeten.

Hoe bepaal ik de maat van een ring?

Wereldwijd zijn er diverse maatsystemen. De omvang van jouw vinger varieert sterk onder invloed van warmte en kou en de tijd van de dag. Het is hierdoor onmogelijk om een ring te vinden die elke dag perfect past. Meet daarom altijd een paar keer je vinger op verschillende tijdstippen op een dag. Zo krijg je een idee wat de gemiddelde maat van jouw vinger is. Het is verstandig dat een ring met een beetje moeite om je knokkel glijd, maar wel makkelijk kan draaien aan de basis van de vinger. Wanneer het een beetje moeite kost om je ring af te doen, dan is de kans klein dat je de ring verliest als je koude en/of natte vingers hebt.

Bij twijfel over je ringmaat neem je het best contact met mij op per mail of bel me +31-625240922.

Nog een andere vraag?

        Je mag me bellen of contact met me opnemen via het contact formulier of gebruik de onderstaande iconen.