Beelden van de tentoonstelling Devotional Jewellery

Een prachtige tentoonstelling in een fantastische ruimte

Met dank aan iedereen die hier zijn steentje aan heeft bijgedragen

Regelmatig reageer ik op zogenaamde open calls om werk te maken voor een tentoonstelling. Ik vind het fijn om mezelf op deze manier uit te dagen. Natuurlijk is het ultieme doel geselecteerd te worden. Tot nu toe kwam ik niet verder dan de 2e ronde van de selectie. Het is daarom extra fijn om voor Devotional Jewellery geselecteerd te zijn. Helaas was ik niet in de gelegenheid om bij de opening in Padua aanwezig te zijn, 

want kunst komt het best tot zijn recht als je het in echt ziet. Gelukkig heb ik via Instagram en andere kanalen toch een goed beeld kunnen krijgen van hoe mooi de andere werkstukken zijn en met hoeveel liefde en zorg de tentoonstelling is vormgegeven.